O destinaţie din România, a fost inclusă printre cele 20 cele mai frumoase locuri de vizitat în Europa

În Europa turistică, de la insulele norvegiene situate cu mult deasupra Cercului Polar până la munții acoperiți împăduriţi din România, plajele de nisip măturate de vânt din Țara Galilor și lacurile înghețate din Balcani, Europa este un loc extrem de variat şi foarte spectaculos.

Orașele istorice ale bătrânului continent și plajele sale mediteraneene atrag mulți turişti în fiecare an, dar cele mai bune destinații de vizitat sunt uneori în colțurile sale mai îndepărtate, cunoscute doar de către localnici și de câțiva călători îndrăzneți, scriu jurnaliştii americani de la  CNN.

Astfel, dintre cele mai frumoase locuri din Europacare vor inspira călătoriile, se numără şi Munţii Apuseni din România!

Aşadar: Lacul Inari din Finlanda

Cu mult deasupra Cercului Polar și aproape de granița Finlandei cu Rusia, Lacul Inari este un adevărat paradis pe tot parcursul anului. Iernile întunecate şi bogate în zăpadă îl fac ideal pentru a admira aici Aurora Boreală.

Malurile sale mărginite de copaci capătă o culoare minunată roşiatică în timpul toamnei, iar vara se poate înota în apele sale reci. Este centrul culturii locale…

Citeste continuarea Aici

You might also like