Ofertă leasing auto și aprobare rapidă, alege direct din parcul nostru auto

destul de mare pe care nu toți și-o pot permite. Tocmai din acest motiv, mulți oameni apelează la achiziționarea unei mașini rulate deoarece este o acțiune care poate veni la pachet cu diverse beneficii.

 

Preț de achiziție mai mic

Acest lucru este un fapt normal. Mașinile rulate sunt exponențial mai accesibile decât cele noi, cumpărate dintr-o reprezentanță. Deci, dacă doriți să economisiți câteva mii importanta de Euro, căutați modelul preferat de mașină second hand și puteți beneficia de aceleași facilitați precum în cazul unei mașini noi.

 

Investiție inteligentă și cu pierderi minime

Fiecare mașînă nouă își pierde parte din valoare de îndată ce a ieșit din reprezentanță. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că mașinile noi continuă să piardă din valoare la un nivel ridicat în special în primul an de viață, uneori chiar și 40%. O mașină uzată s-a depreciat într-un ritm mult mai lent după acea perioadă de un an, așa că ați putea argumenta că o mașină uzată este o investiție mult mai bună decât una nouă. Daca veți achiziționa o mașină nouă și după 3 ani veți dori să o vindeți, veți pierde…

Citeste continuarea Aici

You might also like