Opinia lui Virgil Popescu despre combaterea efectelor crizei energetice

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, efectuează o vizită în Azerbaidjan, iar cu această ocazie, el a vorbit despre prioritățile României referitoare la producerea de energie, având în vedere situația actuală.

Ministrul susține că o mare prioritate pentru România o reprezintă realizarea de noi capacități de producere a energiei. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, ministrul anunță că a ținut un discurs în Azerbaidjan, la deschiderea ”Baku Energy Forum”, unde a vorbit despre sectorul energetic al României.

Potrivit acestuia, deși există o dificultate și o constrângere, având în vedere contextul actual, ținta finală a României este transformarea provocărilor în oportunități.

În plus, acesta precizează că România trebuie să își dezvolte noi capacităţi de producere a energiei bazate pe tehnologii cu emisii scăzute de carbon folosind gazele naturale, energia nucleară şi sursele regenerabile

România trebuie să dezvolte noi capacități de producere a energiei

În opinia sa, „Cu ocazia deschiderii „Baku Energy Forum” am susţinut un discurs în cadrul sesiunii ministeriale, unde explorăm dinamica sectorului…

Citeste continuarea Aici

You might also like