Pacient nevaccinat, scos de pe lista pentru transplant la un spital din SUA

Un spital din Statele Unite a refuzat un pacient pentru transplant de inimă cel puțin parțial din cauză că nu este vaccinat împotriva COVID, spune BBC.

Astfel, DJ Ferguson, în vârstă de 31 de ani, are nevoie de un transplant de inimă, însă spitalul Brigham and Women din Boston l-a scos de pe listă, susţine tatăl tânărului, David. Acesta precizează că vaccinul împotriva COVID este împotriva „principiilor (fiului său), nu crede în vaccin”.

Spitalul a arătat că își urmează politica.

În plus, Spitalul Brigham and Women a declarat într-o declarație pentru BBC: „Având în vedere insuficiența organelor disponibile, facem tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că pacientul care primește un transplant de organ are cele mai mari șanse de supraviețuire”.

De asemenea, un purtător de cuvânt a mai spus că spitalul cere „vaccinul împotriva COVID și un stil de viață al candidaților pentru transplant care să creeze cele mai bune șanse pentru o operație reușită și să optimizeze supraviețuirea pacientului după transplant, având în vedere că că sistemul lor imunitar este drastic afectat”.

Totodată, declarația atent…

Citeste continuarea Aici

You might also like