Panourile solare şi pompa de căldură sunt în topul opţiunilor pentru casele românilor

Toate schimbările petrecute în ultimul timp la nivel climatic și economic dau mari bătăi de cap cetățenilor de pretutindeni, care sunt tot mai receptivi la sistemele ce funcţionează pe bază de energii regenerabile. În plus, Uniunea Europeană pune la dispoziție periodic fonduri nerambursabile ce pot fi accesate de cei care își doresc să își achiziționeze panouri fotovoltaice.  

 

Dacă în anii trecuți autoritățile făceau recomandări cetățenilor să acorde mai multă atenţie resurselor folosite, iată că, din cauza situației actuale, tot mai multe persoane se văd nevoite să se orienteze către alternativele disponibile pe piață. Majoritatea ţărilor iau tot mai multe măsuri ce au ca obiectiv principal o economie cu zero carbon, energia regenerabilă devenind astfel prioritară la nivel mondial. Din fericire, încă mai există suficiente resurse naturale ce pot fi utilizate în scopul sustenabilităţii mediului înconjurător, fiind un atu important în lupta omului împotriva schimbărilor climatice.

Atât persoanele fizice care locuiesc la casă, cât şi cele din mediul de business care deţin o clădire au investit în ultimii ani în…

Citeste continuarea Aici

You might also like