Partidul Pro România și-ar dorii o alianţă cu foştii colegi din Partidul Social Democrat

În prezent, în România, fostul premier Victor Ponta a venit cu informații importante cu privire la o alianță pe care cei din partidul său, Pro România, și-ar dori-o cu foştii colegi din Partidul Social Democrat.

Astfel, fostul prim-ministru al României Victor Ponta a anunțat că partidul său, Pro România, a aderat la Partidul Socialiștilor Europeni (PES), acolo unde are statutul de membru observator.

Iar din acest partid face parte și Partidul Social Democrat (PSD), condus de Marcel Ciolacu.

În opinia sa, „Pro România a ajuns acolo unde trebuia să fie, în Partidul Socialiştilor Europeni. Marcel Ciolacu a fost mult mai deştept decât liderii de dinainte şi decât cei din jurul său, pentru că cei din Pro România în frunte cu mine noi nu doar că am fost lideri PSD, am fost daţi afară din PSD pentru că nu am votat să cadă Guvernul Grindeanu.

Or, Ciolacu, deşi au venit unii lideri la el şi i-au spus să aibă grijă, să nu primim în PES pe Ponta, Pro România, Corina Creţu, social-democraţii au avut un singur comisar european – Corina Creţu. Ciolacu a fost deştept şi bravo lui pentru asta. Cred că pentru PSD Pro România este pe plan…

Citeste continuarea Aici

You might also like