Pe 15 august, de sărbătoarea Sfănta Maria se celebrează Ziua Marinei Române

În România, în data de 15 -08-2022 se celebrează Ziua Marinei Române. Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în Portul Militar Constanţa, a susţinut un discurs în care a felicitat militarii români, dar a vorbit şi despre pericolele majore din regiune, în contextul conflictului militar din Ucraina.

Astfel, preşedintele României, Klaus Iohannis, se află astăzi la Constanţa, unde participă la cea de-a 120-a aniversare a Zilei Marinei Române.

Ce le-a transmis preşedintele României militarilor români, de Ziua Marinei?

În mesajul său, „Forțele Navale contribuie semnificativ la securitatea națională, regională și la cea euroatlantică. Prin misiunile dificile pe care le desfășurați alături de aliații și partenerii noștri din NATO și din Uniunea Europeană, faceți ca apele teritoriale ale României, dar și mările lumii să fie mai sigure.

Sunteți expresia profesionalismului și a dăruirii și vă mulțumim pentru sacrificiile pe care le faceți pentru ca noi toți să trăim în siguranță!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, protectoarea Marinei României, să vă aibă în pază și ocrotire! La Mulți Ani și Bun cart înainte!”

Impactul…

Citeste continuarea Aici

You might also like