Pensiune din capitală, distrusă de un grup de tineri în noaptea dintre ani.

Imagini fără precedent din centrul Capitalei.

Astfel, un grup de tineri a vandalizat o pensiune în noaptea de Revelion, iar pagubele se ridică în jurul sumei de 30.000 de euro. Proprietarul a vorbit despre ce s-a întâmplat, apunând că a depus deja plângere penală în acest sens.

Lovitură fără precedent pentru proprietarul unei pensiuni din București. Într-un interviu acordat pentru  Digi24 acesta a povestit ce a găsit la pensiunea pe care închiriat-o pentru noaptea de revelion unui grup de tineri.

Aşadar, pensiunea este situată în centrul Capitalei, iar pagubele sunt atât de mari, încât proprietarul a hotărât să depună plângere penală.

Potrivit declaraţiilor făcute de Iancu Babu, proprietarul pensiunii din Bucureşti, grupul de tineri i-au aruncat inclusiv televizorul de etaj, i-au tăiat cablurile și au spart ușa biroului care era închis.

„Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like