Pentru montarea unei centrale termice de apartament, ce documente sunt necesare pentru a o putea pune în funcțiune

în România, iarna se apropie cu pași repezi în timp ce sistemul centralizat de termoficare continuă să aibă probleme. Pentru o mare parte a românilor, iarna aceasta va fi una grea din cauza lipsei căldurii și din cauza facturilor uriașe.

Ce documente sunt necesare pentru a o pune în funcțiune

În contextul dat, unii români  optează pentru o  centrală termică de apartament care să-i scape de griji în ceea ce privește apa caldă și căldura. Există și alternativa aerotermelor sau a caloriferelor electrice, însă acestea vin la pachet cu o factură mai mare la energie electrică.

Recent, cei care doresc să își monteze centrale termice de apartament trebuie să se intereseze ce documente sunt necesare pentru a o putea pune în funcțiune.

Astfel, primul pas în demersul pentru montarea unei centrale termice de apartament este debranșarea de la sistemul centralizat de termoficare.

Solicitarea de debrașare se poate face la societatea de termoficare sau la asociația de proprietari. În plus, este nevoie și de acordul vecinilor care trebuie să semneze un formular.

Ulterior, trebuie făcută o solicitare la furnizorul de gaze naturale, pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like