Peste 450.000 de facturi greşite la energie electrică

Guvernul a descoperit săptămâna trecută 89.195 de facturi greşite în urma controalelor care au fost desfăşurate la toţi furnizorii de energie electrică şi gaze naturale, iar numărul total de facturi la energie electrică greşite este de peste 450.000.

Dan-Dragoş Drăgan, secretar de stat în Ministerul Energiei, a precizat că procesul de refacere este în desfășurare iar peste jumătate dintre facturile la energie electrică au fost deja refăcute.

„Ministerul Energiei va fi responsabil de toate activităţile de coordonare şi de monitorizare, astfel încât să nu se mai întâmple partea aceasta de necorelare şi de neajustare, practic, de corectare a softului, astfel încât să poată fi folosit ca un argument în elaborarea greşită a facturilor.

Totodată v-aş ruga să aveţi în vedere ca împreună cu Ministerul Muncii să corelaţi toate mecanismele pentru schema de compensare, astfel încât să nu avem probleme nici în ceea ce priveşte sarcinile care revin instituţiilor guvernamentale în acest sens”, a afirmat Nicolae Ciucă, miercuri 2 februarie, la începutul şedinţei de guvern, citat de Agerpres.

Astfel, la solicitarea premierului,…

Citeste continuarea Aici

You might also like