Pirtonii poartă căști pe urechi, mai au și niște telefoane mobile în care se uită în timp ce traversează

Comisarul-șef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română (F.S.D.P.R.), atrage atenția asupra accidentelor de circulație ale căror victime sunt pietonii.

Astfel, Christian Ciocan a exprimat poziția Federației cu privire la numărul tot mai mare de accidente rutiere ale căror victime sunt pietonii și au loc din vina pietonilor. Acesta a venit cu propuneri concrete pentru reducerea evenimentelor nefericite pe carosabil:

În opinia sa, „Vreau să vorbesc de accidentele de circulație care sunt produse mai ales din vina pietonilor, nerespectării regulilor de circulație de către pietoni, care rămâne o principală cauză favorizantă de accidente în urma căreia cad victime.

De mulți ani, România se confruntă cu această problemă! În același timp, Uniunea Europeană a și impus niște limite de orizont care inițial au fost până în 2020, iar acum până în 2025, de reducere a accidentelor de circulație soldate cu victime omenești, iar cum traversările neregulamentare continuă să rămână una dintre principalele cauze favorizante, Federația a analizat ce se întâmplă concret în traficul…

Citeste continuarea Aici

You might also like