Președintele AUR a susținut că formațiunea sa are multe puncte comune cu Fidesz, partidul condus de Viktor Orban

Preşedintele partidului AUR, George Simion a vorbit recent despre viziunea formațiunii sale în privința viitorului Europei. Astfel, acesta a susținut că formațiunea sa are multe puncte comune cu Fidesz, partidul condus de Viktor Orban.

AUR are multe puncte comune cu Fidesz în privința viitorului Europei

Președintele AUR a subliniat că formațiunea sa are multe puncte comune cu Fidesz, partidul condus de Viktor Orban, în privința viitorului Europei.

Astfel, „De 15 ani, UDMR nu mai are niciun opozant în Parlamentul României. UDMR este la fel de dăunător ca PSD și PNL. AUR este un partid patriotic. România este un model de respectare a drepturilor minorităților. Putem să avem o dezbatere: cât de democratic sunt aleși deputații minorităților? UDMR și-a negociat un prag alternativ în legea electorală. De ce era nevoie de UDMR în actuala coaliție de guvernământ? Nu mă deranjează ca etnicii maghiari să fie reprezentați în Parlament.

Și minoritățile române trebuie protejate. AUR are multe viziuni comune cu FIDESZ în privința viitorului Europei. De ce Kelemen Hunor apare la un eveniment cu harta Ungariei Mari în spate? De ce miniștrii…

Citeste continuarea Aici

You might also like