Preşedintele Klaus Iohannis, va semna în Cartea de condoleanţe deschisă de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti

În România, preşedintele Klaus Iohannis îşi va aduce omagiile Reginei Elisabeta a II-a printr-un gest simbolic. Astăzi, 13 septembrie, şeful statului român va semna în Cartea de condoleanţe deschisă de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

Concret, şeful statului va merge la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, acolo unde va semna în Cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a.

Astfel, în cadrul anunţului oficial făcut de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis va merge marţi, 13 septembrie, la reşedinţa din Strada Armindenului din Bucureşti la ora 14:00, pentru a semna în cartea de condoleanţe.

În urma decesului Reginei Elisabeta a II-a, Ambasada Marii Britanii din România a deschis o Carte de condoleanţe online, dar şi în format fizic la reşedinţa din Strada Armindenului din Bucureşti.

Preşedintele României, mesaj de condoleanţe adresat noului Rege Charles al III-lea: Domnia Reginei Elisabeta, un reper şi inspiraţie pentru noi toţi şi generaţiile viitoare

În cadrul online, la scurt timp după trecerea în nefiinţă a fostului suveran…

Citeste continuarea Aici

You might also like