Președintele rus Vladimir Putin îl va scoate probabil drept „țap ispășitor” pe Serghei Șoigu pentru eșecul militar al armatei ruse din Ucraina

Vladimir Putin l-a luat în vizor pe Serghei Șoigu. O analiză realizată joi, 6 octombrie, de Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) arată că președintele rus îl va scoate probabil drept „țap ispășitor” pe Serghei Șoigu pentru eșecul militar al armatei ruse din Ucraina.

Astfel, în urma analizei realizată de Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) se arată că Vladimir Putin l-ar putea scoate drept „țap ispășitor” pe Serghei Șoigu în contextul numărului de critici referitoare la modul în care se desfășoară în prezent „mobilizarea parțială” a armatei ruse.

Astfel, „Putin a declarat pentru publicațiile ruse că «ministerul Apărării nu a reușit să pună în acord cadrul legislativ cu lista celor care nu fac obiectul mobilizării și că e nevoie să se facă ajustări». Aceasta critică directă adusă ministerului Apărării este, implicit, o critică la adresa lui Șoigu, pe care Putin pare să-l facă responsabil pentru eșecurile invaziei Ucrainei”, este scris în analiza realizată de Institutul pentru Studiul Războiului (ISW).

Șeful comisiei de apărare din Duma de stat a Rusiei a criticat ministerul

De asemenea,…

Citeste continuarea Aici

You might also like