Prim-ministrul a vorbit despre principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirilor sale cu liderii europeni de la Bruxelles

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un anunț important pentru toți români. Prim-ministrul a vorbit despre principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirilor sale cu liderii europeni de la Bruxelles. Unul dintre cele mai importante subiecte a fost cel legat de eliminarea plafonul de 9,4% pentru pensii din PNRR.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat care au fost principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirilor sale cu liderii europeni de la Bruxelles. Potrivit ministrului, un subiect important a fost cel legat de plafonul de 9,4% pentru pensii din PNRR.

Astfel, „Au fost, de asemenea, discutate de principiu subiectele legate de plafonul de 9,4% pentru pensii și am convenit cu doamna președintă ca acest indicator să poată fi înlocuit cu indicatori de disciplină fiscală, având la bază studiul Băncii Mondiale, iar detaliile tehnice legate de modalitatea în care se va proceda vor fi stabilite la nivelul comisiilor de specialitate.”, a spus Nicolae Ciucă la începutul ședinței de Guvern de vineri, 28 octombrie.

Nicolae Ciucă: Trebuie să ne asigurăm securitatea energetică

De asemenea, Nicolae Ciucă a vorbit și despre securitatea energetică a…

Citeste continuarea Aici

You might also like