Prințul Andrew a fost deposedat de titlul său de „Alteța Sa Regală”, pe care nu îl mai poate folosi niciodată în circumstanțe oficiale

După ce Prințul Andrew, a fost aspru sancționat deoarece ar fi agresat sexual o adolescentă de 17 ani, afectând grav imaginea publică a Familiei Regale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a luat o decizie radicală în aceea ce îl privește pe fiul ei.

Prințul Andrew a fost acuzat că a agresat sexual o adolescentă de 17 ani

În anul 2001, Prințul Andrew a fost acuzat că a agresat-o sexual pe Virginia Giuffre, o adolescentă de 17 ani, însă a negat vehement acuzațiile respective.

În cadrul unui proces federal din Manhattan, Virgina Giuffre a susținut că a fost obligată să întrețină relații sexuale de nenumărate ori cu Prințul Andrew, deși ea avea doar 17 ani, iar el 41 de ani.

După procesul respesctiv, acesta a fost de acord să plătească o sumă uriașă ca despăgubire pentru fapta sa. Prințul Andrew a fost nevoit să îi plătească victimei sale aproape 12 milioane de lire sterline, fiind ajutat să strângă toți banii necesari de Familia Regală.

Astfel, atât Prințul Charles, cât și mama sa, Regina Elisabeta a II-a, i-au oferit sume impresionante pentru a-și achita obligația. De asemenea, Prințul Andrew a vândut o vilă…

Citeste continuarea Aici

You might also like