Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruţa Kovesi este protagonista unui material publicat de publicația cu profil sportiv L’Equipe

În cadrul unui material, publucat în L’Equipe, procurorul-șef al Parchetului European, laura Codruţa Kovesi (48 de ani), este protagonista acestui material publicat de publicația cu profil sportiv din Franța.

Astfel, „Acum recuperează miliardele de euro din fonduri europene, din TVA sau din diverse ajutoare luate fraudulos. Însă între 7 și 22 de ani a fost o baschetbalistă înverșunată”, menționează jurnaliștii francezi, publicând și o fotografie sugestivă, în care tânăra Laura Codruța Lascu (numele ei de fată) ține în mână o minge de baschet, imagine surprinsă în anul 1989.

„De pe parchet la Parchet” este titlul articolului construit de jurnalistul Christophe Larcher.

În palmaresul sportiv, ”Marea ei realizare a fost o medalie de argint la Europeanul de cadete din 1989, când România a pierdut la limită (57-58) în fața Cehoslovaciei. Înaltă de 1,80 metri, pivotul Laura Codruța Lascu avea 16 ani și juca la CSȘ Mediaș, campioana națională a categoriei”, a precizat sursa citată.

Mai mult, ”Doamna Kovesi a reușit până acum să-și întăreasca reputația de ”Doamnă de fier”, așa cum era numită în România”, se mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like