Programul „Litoralul pentru toți” va începe cu 10 zile mai devreme

În România, în mai puţin de o săptămână începe perioada cu preţuri mai mici în hotelurile de pe litoral.

Astfel, tarifele vor fi reduse şi cu 70% faţă de cele din vârf de sezon. Toţi hotelierii care s-au înscris în programul „Litoralul pentru toți” speră să atragă mii de turişti la malul mării. Îi încurcă, însă, noul an școlar, care începe cu 10 zile mai devreme decât de obicei.

Concret, programul „Litoralul pentru toți” este ocazia perfectă pentru românii care vor să se bucure de câteva zile pe litoral la tarife reduse. Teoretic ar trebui să debuteze de la 1 septembrie, însă unele unități de cazare au furat startul și au lansat pachetele speciale începând cu data de 28 august.

Dacă în prezent o noapte de cazare într-un hotel de 3 stele costă 200 de lei, odată cu debutul programului Litoralul pentru toți, va cost 80 de lei, mai puțin cu 60%.

În opinia sa, Corina Martin, secretar general Federația Patronatelor din Industria Ospitalității spune: „Dacă în timpul sezonului o cameră la un hotel de 4 stele costă în medie 400-450 lei pe noapte pentru două persoane, aceeași cameră de hotel, în cadrul programului o să…

Citeste continuarea Aici

You might also like