Relațiile pot funcționa și în întâlnirile online !

Dacă întâlnirile online se simt ca un puzzle de nerezolvat în căutarea celui de care ai nevoie, nu ești singur. Datele arată că, deși numărul de persoane care folosesc servicii de întâlniri online este în creștere și procentul de oameni care consideră că este o modalitate bună de a întâlni oamenii este în creștere, mai mult de o treime dintre persoanele care raportează că sunt un paradis pentru întâlniri online. nu ai ieșit cu cineva pe care l-au întâlnit online.

Întâlnirile online nu sunt pentru cei slabi de inimă sau pentru cei care se descurajează ușor. Există vechea vorbă că trebuie să săruți o mulțime de broaște pentru a găsi un prinț – și cred că asta se aplică într-adevăr în cazul întâlnirilor online. Interacțiunile sociale și factorii care influențează cantitatea și apropierea relațiilor noastre sunt cei care influențează dinamica unei întâlniri.

 

Întâlnirea cu cineva online este total diferită de întâlnirea face to face

 

În unele privințe, întâlnirile online sunt un joc diferit de întâlnirea cu cineva în viața reală – și în unele privințe nu este. Folosim termenul pentru a însemna întâlnire online, fie că este vorba de un site de întâlniri sau de o aplicație de întâlniri. De obicei ai informații despre cei pe care îi vei întâlni online înainte să te întâlnești cu adevărat. Este posibil să fi citit un profil scurt sau să fi avut conversații destul de ample. Și, în mod similar, atunci când întâlnești pe cineva offline, s-ar putea să cunoști o mulțime de informații despre acea persoană – poate fi prieten cu o mai veche cunoștință de-a ta, de exemplu. Sau s-ar putea să știi foarte puține dacă, să spunem, ieși cu cineva pe care l-ai întâlnit o singură dată la un bar. Ideea din spatele întâlnirilor online nu este o idee nouă.

 

Oamenii au folosit întotdeauna intermediari pentru a cea noi relații, pentru a crea noi legături care au dus poate chiar la căsătorii, cum ar fi mamele, prietenii, preoții sau membrii tribului, pentru a găsi un partener potrivit.

 

Deci aceste întâlniri sunt organizate de când lumea, doar că nu aveau denumirea de întâlniri online, pentru că nu exista internetul, nu puteau face click aici.  Dacă întâlnești pe cineva prin intermediul unui prieten sau membru al familiei, doar a avea acea conexiune terță parte este o modalitate de a ajuta la validarea anumitor caracteristici despre cineva, vorbim aici despre aspect fizic, valori, trăsături de personalitate și așa mai departe.

 

Persoanele care se întâlnesc online rămân străini online până în momentul în care decid să se întâlnească offline.”

Există anumite lucruri despre o persoană și un potențial partener pe care pur și simplu nu le poți afla dintr-un profil sau prin chat online. Comunici bine? Vă faceți unul pe altul să râdeți? Vă bucurați de compania celuilalt? Simți că ești o persoană mai bună când ești cu cealaltă persoană? Acele lucruri care contează cu adevărat atunci când vine vorba de a face o relație să funcționeze pur și simplu nu sunt disponibile într-un profil.

Întâlnirile online sunt o modalitate de a deschide ușile pentru a întâlni oameni noi care au aceleași preocupări cu tine, dar și pentru a întâlni oameni care simți că vor avea acel fior pe care l-ai simțit și tu când i-ai vizionat profilul. Și un lucru pe care aplicațiile și site-urile îl au pentru ele este capacitatea de a te ajuta pur și simplu să cunoști mai mulți oameni.

 

Care este cel mai bun mod de a folosi site-urile și aplicațiile de întâlniri pentru a întâlni efectiv mai mulți oameni? Deși există studii clinice limitate care au analizat în mod specific rezultatele întâlnirilor online, există zeci de ani de cercetare despre motivul pentru care relațiile funcționează și ce anume unește oamenii în primul rând. Majoritatea celor care au nevoie de întâlniri online sunt persoane introvertite, persoane care au nevoie de tastatură pentru a interacționa cu cineva.  Configurarea unui profil de întâlniri într-un anumit mod nu este în niciun caz o garanție pentru întâlnirea iubirii vieții tale. Există mici subtilități care pot ajuta.

 

Întâlnirile online sunt despre de a vedea toate opțiunile și apoi de a lua o decizie. Fii selectiv. Unele aplicații au reputația de a fi aplicații de conectare, altele sunt concepute pentru a conecta utilizatorii aceleiași religii sau a unui alt hobby sau atribut comun. Folosiți aplicațiile în funcție de preferințele partenerului.

Cercetările arată că oamenii tind să se îndrăgostească de oameni similari cu ei înșiși atunci când vine vorba de lucruri precum istoria relațiilor, dorința pentru copii, preferințele pentru animale de companie și religie.

 

A fi sincer cu ceea ce vrei și cine ești face mai probabil ca oamenii cu care ajungi să vorbești și să îi întâlnești să fie oameni care te vor ajuta să-ți rezolvi problemele, să-ți învingi fricile. Aceasta este o oportunitate de a fi clar cine sunteți și pe cine doriți să întâlniți.

Fotografiile tale le care le pui într-un site online de întâlniri ar trebui să descrie cu exactitate aspectul tău fizic, dar ar trebui să fie fotografii care îți plac în general. Fotografiile pot avea o mare influență asupra simpatiei și a atitudinii inițiale a cuiva față de tine.

 

Atributele specifice care cresc în general atractivitatea și simpatia sunt: un zâmbet autentic, unul care face ca ochii să înceapă să se încrețească, și o ușoară înclinare a capului. Apoi la descria ta, la povestea despre tine, trebuie să știi, de asemenea, că nimeni nu va citi un eseu de șase paragrafe.

 

Oamenii trec rapid prin profiluri. Spune lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru tine într-un limbaj clar și simplu. Oamenii sunt interesați de oameni interesanți. Și spuneți ceea ce căutați de la următoarea întâlnire, pentru că totul trebuie să fie distractiv!

 

You might also like