Reprezentanții Consiliului Elevilor a discutat problema nedecontării cheltuielilor de transport ale elevilor cu premierul Nicolae Ciucă

În ziua de marţi 18 octombrie, reprezentanții Consiliului Elevilor s-au întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă pentru a discuta despre problema nedecontării cheltuielilor de transport ale elevilor.

În întâlnirea lor cu premierul Nicolae Ciucă în care au vorbit despre decontarea cheltuielilor de transport ale elevilor, a participat şi ministrul Educației, Ligia Deca.

Elevii s-au întâlnit cu Nicolae Ciucă

Concret, elevii au propus ca anumite sume să fie transferate de la bugetul naţional către bugetele primăriilor şi consiliilor judeţene cu destinaţie fixă, decontarea cheltuielilor pentru transportul elevilor.

În opinia sa, „În data de 7 octombrie 2022, o parte din membrii Biroului executiv al Consiliului Național al Elevilor au participat la o întâlnire de lucru cu prim-ministrul României, domnul Nicolae Ciucă, pe tema transportului elevilor. La întâlnire a participat și ministrul educației, doamna Ligia Deca.

În cadrul întrevederii, Consiliul Elevilor a venit cu o soluție care poate rezolva pentru totdeauna problema nedecontării cheltuielilor de transport ale elevilor – transferul, începând cu luna ianuarie a anului 2023, a unor…

Citeste continuarea Aici

You might also like