România vrea să organizeze Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028

Premierul Nicolae Ciucă a avut marți 25 ianuarie o discuție cu șefii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, care i-au prezentat premierului iniţiativa de a înscrie România pe lista ţărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din anul2028.

Astfel, premierul Nicolae Ciucă şi-a exprimat susţinerea faţă de consolidarea bazelor sportive şi a subliniat necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor de înaltă performanţă, într-o întrevedere pe care a avut-o, marţi, la Palatul Victoria, cu oficiali ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Conform unui comunicat al Guvernului, citat de Agerpres, participanţii au analizat stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing şi starea infrastructurii sportive de înaltă performanţă.

„Premierul şi-a exprimat susţinerea faţă de consolidarea bazelor sportive, subliniind necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor”, se scrie în comunicat.

Mai mult decât atât, în cadrul dialogului, menţionează sursa citată, oficialii Comitetul Olimpic Sportiv Român au prezentat iniţiativa de a înscrie tara noastră pe lista…

Citeste continuarea Aici

You might also like