Ronnie O’Sullivan a câștigat duminică titlul mondial cu numărul șapte

La campionatul mondial de snooker, Ronnie O’Sullivan a câștigat duminică titlul mondial cu numărul șapte, iar la încheierea meciului cu Judd Trump (18-13) a vorbit despre cât de dificilă a fost finala de la Crucible.

Finala de la Crucible, o tortură mentală, spune Ronnie O’Sullivan

Prezent în studioul celor de la Eurosport după terminarea finalei cu Judd Trump, Ronnie a vorbit sincer despre presiunea pe care a resimțit-o de-a lungul duelului pentru titlul mondial.

În viziunea sa, „A fost o tortură, a fost extrem de greu din punct de vedere mental. A fost atât de emoționant. Să trec linia de finish… credeam că nu se va mai întâmpla.

I-am dat lui Judd o mare îmbrățișare la final și am suspinat în brațele lui. A spus niște cuvinte incredibil de frumoase. Ce mi-a spus m-a terminat emoțional, vă spun sincer. M-a terminat.

Îl iubesc pe Judd, este un tip fantastic, dar niciodată până acum nu am știut că gândește atât de frumos despre mine. Nu am fost conștient cât mă apreciază și cât de mult am contat, fără să vreau, în dezvoltarea sa ca jucător” – Ronnie O’Sullivan, pentru Eurosport.

Cum vede O’Sullivan viitorul…

Citeste continuarea Aici

You might also like