Rusia neagă toate zvonurile potrivit cărora președintele Putin ar fi bolnav

Pe fondul speculațiilor din ultima vreme privind boala de care suferă liderul rus, Kremlinul a ieșit să nege toate zvonurile potrivit cărora președintele Putin ar fi bolnav.

Astfel, presa europeană nu contenește în a publica diferite zvonuri conform cărora președintele Vladimir Putin are mari probleme de sănătate. The Guardian a relatat recent că, potrivit „rapoartelor neconfirmate și neverificabile”, Putin suferă de cancer sau de boala Parkinson.

În plus, se vorbește că liderul rus „a supraviețuit unei tentative de lovitură de stat sau, după cum susțin unele tabloide, președintele rus ar fi deja mort și a fost înlocuit  de „o dublură”.

Toate acestea pot fi doar o iluzie pentru mulți critici ai lui Putin, care par dispuși să se amăgească cu teorii ale conspirației care vorbesc de o răzbunare divină sau de o lovitură de palat care ar urmări alungarea liderului de la Kremlin, scrie Dawn.

Reacția Kremlinului prin vocea lui Lavrov

Concret, The Guardian a preluat un interviu cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, care a negat toate speculațiile privind starea de sănătate a lui Putin.

Sănătatea preşedintelui Putin şi…

Citeste continuarea Aici

You might also like