RUUTS reprezintă, de fapt, o platformă turistică, prin intermediul căreia românii își pot închiria o rulotă, mai mică sau mai mare

Povestea RUUTS începe în 2020, în plină pandemie, când doi tineri antreprenori aveau nevoie de o formă de turism care să le permită evadarea în natură, fără restricții.

Astfel, Katina Moldovan și Robert Diaconeasa au găsit în închirierea rulotelor modalitatea de a călători într-o perioadă a restricțiilor, promovând totodată ecoturismul în România.

Ce este RUUTS?

RUUTS reprezintă, de fapt, o platformă turistică, prin intermediul căreia românii își pot închiria o rulotă, mai mică sau mai mare, în funcție de nevoi, cu ajutorul căreia pot călători în țară. Așa cum precizam la început, ideea a pornit în plină pandemie, când granițele erau închise, industria aviatică, la pământ, iar oamenii căutau modalități izolate și sigure de a călători.

În același timp, inițiatorii platformei, vor ca aceasta să reprezinte și o modalitate de promovare a ecoturismului, în sensul în care din fiecare rezervare efectuată rezultă un copac plantat.

”Încă suntem la început, dar visul nostru este ca RUUTS să pună inclusiv rădăcinile unei păduri”, a declarat Diaconeasa, pentru wall-street.ro.

Cum funcționează RUUTS și…

Citeste continuarea Aici

You might also like