S-a descoperit secretul prelungirii vieții. Cine sunt oamenii cu o genetică din naștere care vor trăi mult

În urma mai multor cercetări, oamenii de știință de la Universitatea din Edinburgh, Scoția, au reușit să combine și să analizeze șase studii genetice privind îmbătrânirea de la sute de mii de oameni.

Astfel, au reușit să facă o descoperire impresionantă, au găsit două proteine din sânge care influențează în mod direct cât de lungă și sănătoasă poate fi viața oamenilor.

Dezvoltarea de medicamente care vizează aceste două proteine ar putea fi o modalitate de a încetini procesul de îmbătrânire, potrivit celui mai mare studiu genetic legat de longevitate, conform Mirage News,

Din punct de vedere medical, pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru începe să intre în declin, ceea ce duce la apariția bolilor și a morții. Această ultimă cercetare, a experților de la Universitatea din Edinburgh, investighează ce proteine ar putea influența procesul de îmbătrânire.

Mulți factori complexi și înrudiți determină vârsta la care îmbătrânim și murim, iar aceștia includ genetica, stilul de viață, mediul și șansa. Studiul pune în lumină rolul pe care îl joacă proteinele în acest proces.

Se ştie deja, că unii…

Citeste continuarea Aici

You might also like