Șapte greșeli pe care le facem atunci când decorăm baia

Cel mai important lucru într-o baie este funcționalitatea și ergonomia acesteia. Este esențial ca acesta să se adapteze la nevoile noastre (care se schimbă în timp), dar ne dorim, de asemenea, să fie un spațiu plăcut și atractiv, să fie coerent cu restul casei și să transmită ceea ce am ales.

 

Baia ta poate avea o atmosferă vintage elegantă și relaxată sau un spațiu care invită la calm. Dacă observi că baia ta este departe de a avea coerența estetică dorită sau că există ceva care nu funcționează în acest spațiu, îți sugerăm să treci în revistă aceste reguli simple care pot face ca baia ta să își pună în evidență întregul potențial.

 

Verificați dacă există coerență între robinete, supape și sifoane

 

Robinetele negre sunt un lucru bun. Suntem fani aici și recomandăm adesea achiziționarea lor, dar fitingurile trebuie să fie însoțite de supapa de golire și mai ales de sifon, dacă este vizibil.

 

Ghidurile omit aproape întotdeauna să amintească aceste elemente în recomandările de cumpărare, dar dacă există o coerență între toate aceste elemente, cu atât mai bine.

 

Și aveți grijă la sifoane. În cazul…

Citeste continuarea Aici

You might also like