Sfatul specialistului Laurentiu Paicu – Arhitect si designer de interior: Totul despre parchet

Laurentiu Paicu este arhitect si designer de interior si azi veti afla detalii despre parchet:

Înainte de a realiza un proiect care presupune proiectarea unui design de interior, alegerea pardoselii, care va acoperi marea parte a spațiului, devine unul dintre aspectele cheie al oricărui proiect.

Un aspect care poate marca întreagă dinamică estetică a unui design. • Atunci când decorăm spații interioare, parchetul devine una dintre cele mai celebre alegeri pentru pardoseli.

Acest lucru se datorează calitătii sale, stilului și a căldurii pe care o crează și varietătii sale oferite de multiplele tipuri și colecții disponibile pe piată.

parchet

Parchetul dispune de o gamă foarte extinsă în ceea ce privește tipologia acestuia și îl gasim sub diferite forme cum ar fi: liniar, spic, împletit sau tip mozaic.

Cel de tip liniar este adeptul stilului clasic, cel în spic se pliază unui design mai elegant, iar cel tip mozaic intră în sfera unui design luxos și extravagant.

parchet

 

În funcție de creativitatea Arhitectului și de stilul pe care vrea să îl adopte, parchetul se poate îmbina cu metal sau piatră și de asemenea poate realiza efectul optic…

Citeste continuarea Aici

You might also like