Simona Halep a câştigat ancheta WTA pentru lovitura anului în tenis

Victorie pentru Simona Halep chiar la final de an. Chiar dacă a pierdut teren în clasamentul WTA, sportiva bifează o nouă reușită pentru a doua oară în cariera ei. Aceasta a câştigat ancheta WTA pentru lovitura anului în tenis.

În prezent, deși se află pe locul 20 mondial, românca a câştigat pentru a doua oară în carieră ancheta WTA pentru lovitura anului în tenis.  Potrivit presei internaționale, sportiva constănțeancă a fost nominalizată pentru o lovitură din meciul cu Gabriela Ruse, de la Transylvania Open, câştigat, scor 6-1, 6-2, în primul tur.

Pe lângă Simona Halep, pentru lovitura anului au mai fost nominalizate în primă fază Su-wei Hsieh (16-imi Abu Dhabi), Belinda Bencic (semifinale Adelaide), Bianca Andreescu (optimi Miami), Marta Kostiuk (optimi Istanbul), Garbine Muguruza (optimi Roma), Iga Swiatek (16-imi Eastbourne), Conny Perrin (16-imi Praga), Camila Giorgi (sferturi Montreal) şi Magda Linette (16-imi Ostrava).

Conform site-ului oficial WTA, sportivele nominalizate au fost împărţite în două grupe, care au fost câştigate de către Simona Halep şi Su-wei Hsieh. Apoi, au fost votate pe site-ul WTA loviturile celor…

Citeste continuarea Aici

You might also like