Social-democrații și liberalii vor relua discuțiile cu privire la formarea unui nou Executiv

Pe scena politică din România, în ciuda faptului că între PNL și PSD lucrurile nu sunt ”roz”, așa cum spunea președintele PNL, Florin Cîțu, cele două partide lucrează împreună la un program de guvernare pentru a scoate România din criza politică din ultima perioadă.

Săptămâna trecută, liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunța că au început lucrările în ceea ce privește programul de guvernare, și că acest lucru s-a făcut pe domenii. Social-democratul a mai spus că nu a fost nicio discuție în partid cu privire la vreun nume sau vreun minister.

În contextul politico-financiar, vineri, prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu anunța că primul lucru pe care l-a cerut a fost execuția bugetară, subliniind că este importat de știu pe ce resurse se pot baza autoritățile.

Prioritățile PSD pentru guvernare

Concret, social-democrații au venit cu un set de 10 măsuri esențiale care ar trebui integrate în programul de guvernare comun al celor două partide.

Social-democrații spun că prima măsură are legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, cerând ca testarea să fie extinsă, nescoțând din schemă vaccinarea. Aceștia spun că…

Citeste continuarea Aici

You might also like