Sociologul Mirel Palada a prezentat cel mai recent sondaj realizat de Sociopol

Partidul condus de George Simion a dat o lovitură de proporții pe scena politică. Toată România trebuie să știe cum a reușit liderul AUR să înregistreze un succes neașteptat. Partidul său ar urma să ia fața tuturor în caz de alegeri anticipate, lucru care se observă într-un sondaj de opinie recent.

În cotextul actual politic, AUR a luat fața PNL. Liberalii s-au prăbușit, în timp ce AUR a urmat neașteptat pe locul doi în preferințele românilor, atunci când vine vorba de opțiunea de vot. Mai exact, potrivit celui mai recent sondaj realizat de Sociopol, PSD se menține pe primul loc iar AUR a ajuns să fie cel de-al doilea partid din România.

Concret, sociologul Mirel Palada a prezentat, miercuri seara, în direct, la România TV, cel mai recent sondaj realizat de Sociopol. El a oferit detalii despre cum ar putea arăta Parlamentul, în cazul unor alegeri anticipate.

Astfel, potrivit datelor colectate de Sociopol, contorizate la finalul verii, PNL s-a prăbușit. PSD se menține pe primul loc, în timp ce AUR a reușit o creștere spectaculoasă.

Partidul PNL s-a prăbușit în sondaje

În opinia sa, „Potrivit analizei de la finalul lunii…

Citeste continuarea Aici

You might also like