Soluția minune pentru curățenie: 5 întrebuințări practice ale bicarbonatului de sodiu și oțetului

Bucătăria este adesea încăperea pentru igienizarea căreia depui cel mai mult efort. Podeaua bucătăriei este o zonă unde apar rapid pete, praf și firimituri, hota acumulează reziduuri de grăsimi dificil de curățat, iar despre cuptor cred că suntem cu toții de acord că e un chin să-l facem să strălucească.

 

Pe lângă toate produsele care au ca scop să ne facă viața mai ușoară, există două ingrediente pe care sigur le avem în bucătărie și care pot înlocui cu succes mare parte din soluțiile de curățenie din magazine. Despre soluția rezultată din amestecul bicarbonatului de sodiu cu oțet este vorba; aceasta poate face minuni pentru locuința ta. 

 

Așadar, îți prezentăm 5 întrebuințări practice ale soluției de bicarbonat de sodiu și oțet, pentru ca locuința ta să strălucească de curățenie.

   1. Curățarea hotei

Când ai aruncat ultima dată o privire sub hota aragazului pentru a verifica filtrele ventilatorului de evacuare? Dacă a trecut ceva timp sau dacă nu ai făcut niciodată acest lucru, permite-mi să te avertizez: nu va fi o imagine plăcută. Scopul filtrului atașat de hota bucatarie este de a colecta grăsimea,…

Citeste continuarea Aici

You might also like