Sorin Grindeanu: Lucrările de pe loturile 1 şi 2 ale Autostrăzii de Centură a Municipiului Bucureşti (A0) Sud vor fi finalizate anul viitor

Recent, Ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a informat că lucrările de pe loturile 1 şi 2 ale Autostrăzii de Centură a Municipiului Bucureşti (A0) Sud vor fi finalizate anul viitor, după cum prevede contractul.

Concret, constructorul turc care lucrează pe loturile 1 şi 2 ale Autostrăzii de Centură a Municipiului Bucureşti (A0) Sud va finaliza lucrările anul viitor, a explicat ministrul într-o postare realizată pe pagina sa de socializare.

Totuși, Sorin Grindeanu a subliniat că situația este diferită pe lotul 3. Constructorul grec care lucrează pe acest lot înregistrează întârzieri faţă de graficul asumat. Din acest motiv, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a penalizat constructorul cu peste 2,3 milioane de lei până în momentul de față.

În afirmaţiile sale,„Noi imagini furnizate de INCAS în baza protocolului pentru monitorizarea aeriană a șantierelor! Autostrada de Centură a Municipiului București (A0) Sud (51,19 km).

Pe Lotul 1: Glina – Vidra (16,93 km), lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 47,65 %.
Pe Lotul 2: Vidra – Bragadiru (16,30 km), lucrările au ajuns la un stadiu fizic…

Citeste continuarea Aici

You might also like