Spațiul de lucru de acasă: 4 elemente pentru a-l face mai primitor

Munca de acasă îți permite să îți amenajezi un spațiu de lucru după bunul plac, în funcție de preferințe, dar și de nevoile tale. Pentru a-ți face spațiul de lucru de acasă cât mai primitor, iată câteva idei de amenajare care să te inspire.

Iluminează în mod corect spațiul

Pentru a te bucura de un iluminat corect, care să nu îți forțeze ochii și care să te ajute să realizezi munca rapid și eficient, este recomandat să începi prin a monta corpuri de iluminat care să acopere toată suprafața casei. Plafonierele sunt unele dintre cele mai bune soluții, așa că poți opta atât pentru plafoniere pentru interior, cât și pentru plafoniere de exterior cu care să iluminezi zona exterioară biroului tău sau pe cea din zona de trecere spre acesta. 

 

Firește, este important să folosești cât mai mult lumina naturală, însă în anumite moment acest lucru s-ar putea să nu fie posibil. Astfel, pe lângă plafoniere, ar trebui să alegi și becuri de calitate, cu lumină caldă, dar apropiată luminii de zi, astfel încât senzația de confort să te îmbie să lucrezi. 

 

Un iluminat corect te va ajuta să te concentrezi și nu îți va obosi…

Citeste continuarea Aici

You might also like