Stabilește aspectul casei tale cu cea mai bună gresie Gudart!

Plăcile de gresie sau faianță sunt folosite pentru a crea ambianța dorită. Pe cât de frumos poate să fie rezultatul final, pe atât alegerea plăcilor potrivite este una foarte dificilă în cele mai multe cazuri.

Plăcile ceramice precum gresia și faianța sunt ideale în special în locuințele moderne deoarece oferă extrem de multe posibilități. În materie de desing, prin intermediul gresiei și faianței vă puteți decora locuință într-o foarte mare varietate de stiluri, culori sau nuanțe, indiferent de gusturile pe care le aveți.

Plăcile ceramice sunt recomandate în special pentru băi datorită nenumăratelor lor avantaje și pot fi utilizate inovativ. Plăcile de gresie sau faianță, prin construcția lor nu prezinta pori, suprafața fiind complet netedă și lucioasă, fapt pentru care, nu este permisa trecerea apei și a umezelei. Atât podelele cât pereții, în special zona de dus, trebuie placate cu gresie și faianță datorită rezistenței foarte crescute la umezeala. În plus, există extrem de multe soluții cu privre la culorile, modelele sau mărimile pe care le puteți alege. O puteți face chiar dumneavoastră sau puteți apela la un…

Citeste continuarea Aici

You might also like