Termoizolarea soclului: 5 sfaturi pentru rezultate rapide

Soclul este una dintre cele mai important componente structurale ale unei locuințe, aceasta fiind o zonă de confluență dintre fundație și construcția efectivă. Izolarea soclului este deosebit de importantă, pentru că izolând acest element structural poți feri casa de o multitudine de probleme. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să realizezi rapid termoizolarea soclului, astfel încât să te bucuri de cele mai bune rezultate.

Folosește materiale de izolare de calitate

Dacă vrei ca izolarea termică la nivelul soclului să fie realizată rapid și corect, atunci va trebui să ai în vedere folosirea unor materiale potrivite pentru aceste tipuri de lucrări. Analizând în funcție de caracteristicile termice ale materialelor de izolare, vei vedea că vata minerală are un coeficient foarte mic de conductivitate termică, iar acest lucru înseamnă că materialul izolează foarte bine. 

Folosind vată minerală te bucuri de o greutate redusă a izolației, dar și de o durabilitate sporită, deoarece acest tip de izolație trece cu succes testul timpului. În plus, vata minerală are un punct de topire foarte ridicat, ceea ce înseamnă că va rezista foarte…

Citeste continuarea Aici

You might also like