Ti-e teama ca nu-i va placea inelul de logodna? Uite ce trebuie sa faci!

Cea mai mare temere a celor care urmeaza sa faca o cerere in casatorie este ca inelul nu va fi pe placul persoanei care-l primeste. Chiar si asa, rareori se intampla ca cineva sa nu fie multumit de inelul pe care l-a primit. Majoritatea oamenilor sunt coplesiti de emotii in acel moment, iar aspectul inelului devine o prioritate secundara.

 

Citeste si: Cum recunosti un diamant adevarat?

 

Exista cateva masuri ce pot fi luate de la bun inceput, cu scopul de a scapa de aceasta teama si de a preveni alte intamplari nefericite. Cei care se afla intr-o situatie delicata, vor alege optiunea care li se potriveste cel mai mult, cu scopul de a face o cerere in casatorie cat mai reusita.

Alege inelul de logodna alaturi de persoana care il va primi

Chiar daca cei mai multi oameni prefera sa cumpere inelul pe cont propriu, pentru a-i face o surpriza celei iubite, exista si persoane care aleg sa cumpere inele de logodna cu diamante impreuna. In acest fel, nu va mai exista riscul ca o persoana va fi nemultumita de inelul pe care l-a primit, pentru ca tocmai ea l-a ales.

 

O astfel de decizie va distruge misterul, dar in acelasi timp, va elimina si starea de anxietate pe care o persoana o are…

Citeste continuarea Aici

You might also like