Tips&tricks: ce trebuie să știi despre pergolele bioclimatice

Vrei să te bucuri de terasa pe care o ai în curte indiferent de anotimp și de condițiile climatice? Investind într-o pergola bioclimatica, vei avea parte de o gamă largă de avantaje. De exemplu, vei putea petrece timp de calitate alături de cei dragi, chiar dacă bate vântul, plouă, ninge sau razele soarelui sunt extrem de puternice. Este vorba despre o soluție modernă și practică, la care poți apela chiar dacă ai o terasă micuță sau una generoasă ca suprafață.

Ce este o pergola bioclimatica?

Spre deosebire de pergolele retractabile, care îți acoperă terasa doar cu o membrană, cele bioclimatice se fac remarcate datorită faptului că sunt concepute din lamele de aluminiu ce se rotesc și se retrag. Modelele minimaliste pe care le ai la dispoziție sunt interesante ca design și se potrivesc oricărei structuri arhitecturale, oferindu-ți rezistență pe termen lung!

Folosești pergola foarte ușor

În zilele însorite, ai posibilitatea de a deschide lamelele pergolei, pentru a permite luminii să între pe terasă cât mai ușor. În schimb, atunci când plouă, poți să le închizi. Este un mare avantaj să ai această posibilitate: ai libertatea…

Citeste continuarea Aici

You might also like