Tipuri de jaluzele interioare și cum să alegi

Instalarea jaluzelelor poate fi o sarcină descurajantă. Din fericire, realitatea este mult mai simplă decât ai putea crede. De fapt, instalarea jaluzelelor poate fi la fel de simplă ca și cum ai fixa un tablou la locul lui.

În rândurile de mai jos îți vom arăta care sunt principalele tipuri de jaluzele interioare și îți vom da câteva sfaturi esențiale.

Deși instalarea unor jaluzele interioare poate părea intimidantă, este de fapt destul de rapidă și ușoară, chiar dacă nu ești cea mai îndemânatică persoană de pe planetă. Iată un scurt ghid.

Jaluzele din lemn

Cunoscute și sub numele de jaluzele venețiene, jaluzelele din lemn au lamele orizontale care se mișcă în sus și în jos printr-un sistem cu cablu. Lamele jaluzelelor sunt conectate între ele prin intermediul unor cordoane de o parte și de alta a lamelelor, care sunt apoi legate într-o balustradă. Multe jaluzele interioare din lemn sunt livrate cu accesorii asortate și, în funcție de lățimea jaluzelei, este posibil să ai nevoie și de un suport central de susținere. Majoritatea suporturilor vor fi etichetate pentru stânga, dreapta și centru (dacă este necesar) pentru a…

Citeste continuarea Aici

You might also like