Tommy Hilfiger isi extinde prezenta pe Roblox cu un spatiu comunitar imersiv

Bazandu-se pe colaborarea in desfasurare cu creatorii Roblox, aceasta faza de explorare digitala include lansarea unui spatiu dedicat „TOMMY PLAY” pentru a implica in continuare membrii comunitatii si pentru a le oferi experiente complexe.

 

Tommy Hilfiger anunta extinderea prezentei sale pe Roblox, platforma online foarte populara la nivel mondial pentru experiente impartasite cu peste 50 de milioane utilizatori pe zi. Aceasta faza include lansarea unui spatiu TOMMY PLAY unde membrii comunitatii se pot juca, impartasi, imagina si socializa, ceea ce reflecta ambitia de a oferi experiente unice de brand. In fiecare luna in aceasta vara, vor exista actualizari de continut, extinderi de harti pe platforma si lansari de produse create in colaborare cu creatorii comunitatii Roblox si lideri de opinie.

 

„Roblox impartaseste multe dintre valorile brand-ului nostru: incluziune, diversitate, creativitate si, mai presus de toate, se concentreaza pe comunitate”, a spus Tommy Hilfiger. „Suntem incantati sa intalnim utilizatorii Roblox in propriile lor conditii si sa le imbogatim experientele in cadrul platformei, in moduri captivante pe care nu le putem face cu platformele…

Citeste continuarea Aici

You might also like