Top 5 idei pentru decorarea unui living spațios

Ești în căutarea locuinței mult visate și deja îți faci planuri pentru ce o să urmeze în viața ta?! Ai început căutarea cu ofertele la apartamente de vanzare din Iasi, iar dacă deja te imaginezi cu prietenii și familia în jur, la casa ta, înseamnă că visul e aproape de îndeplinire. Cauți electrocasnicele și corpurile de mobilier potrivite și te uiți după idei amenajare living mare sau știi cum va arăta baia în care te vei relaxa, iar acestea sunt semne că ești pe drumul cel bun.

Livingul este inima casei tale, poate cea mai locuită cameră, locul în care îți petreci cea mai mare parte a timpului, cu cei dragi alături. De aceea, decorarea lui este esențială. Dacă nu ai buget pentru un designer de interior sau poate doar vrei să îți pui în practică ideile tale creative, ți-am pregătit câteva sfaturi pentru amenajarea livingului ideal.

1.    Detalii tehnice

Înainte de toate, este necesar să știi unde vrei să ai prizele și întrerupătoarele. Ideal este să ai aici mai multe surse de lumină, în afară de lustra clasică de pe tavan. Poți opta pentru lampadare de sine stătătoare, pentru spoturi sau alt tip de lumini în…

Citeste continuarea Aici

You might also like