Top 7 cele mai populare stiluri de amenajare interioară

Designul interior vine într-o gamă vastă de formate și formule, unele dintre ele complet distincte și altele ce se diferențiază prin efecte subtile. Cu toate acestea, fiecare stil în parte își prezintă propria alură și redau spațiul locuinței în capitole întregi de inspirație și eforturi creative. Prin urmare, cunoașterea diferențierii diverselor stiluri de design interior poate fi mai simplă decât ai crede, însă pentru aceasta va trebui să ai o imagine de ansamblu asupra celor mai utilizate dintre acestea. 

 

Pentru a-ți veni în ajutor, îți vom prezenta în rândurile următoare care sunt X cele mai populare stiluri de amenajare interioară și câteva criterii definitorii pentru fiecare în parte. Iată, așadar, ce stiluri de design interior sunt în tendințe în acest an!  

 

     1. Stilul clasic contemporan

Stilul clasic contemporan îmbină tehnologiile moderne cu noblețea pieselor clasice. Din această îmbinare rezultă un design elaborat și elegant, mult mai accesibil decât designul clasic original. În ceea ce privește materialele utilizate, sunt folosite atât cele clasice precum lemnul, metalul, sticla și ceramica, dar și…

Citeste continuarea Aici

You might also like