Traian Băsescu îşi vrea înapoi vila din Gogol, pe care a pierdut-o după ce a fost declarat colaborator al securității

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se află într-un proces de judecată cu privire la vila din Gogol pe care a primit-o din partea statului în 2015. Fostul șef de stat a fost chemat la Curtea de Apel București, acesta își vrea înapoi vila de care magistrații l-au lipsit prin instanță după ce s-a aflat că a colaborat cu serviciile de securitate.

În acest sens, fostul președinte Traian Băsescu, a afirmat că îşi vrea înapoi privilegiile de care a beneficiat ilegal ani la rând până a fost declarat oficial colaborator al securităţii.

Astfel, vineri fostul șef al statului Traian Băsescu, este aşteptat la Curtea de Apel Bucureşti unde a chemat în judecată RA-APPS după ce a fost notificat să părăsească vila pe care a primit-o în anul 2015. Traian Băsescu își vrea înapoi casă de la stat în care a locuit ilegal timp de 7 ani, mințind că nu a colaborat cu serviciile de securitate.

Traian Băsescu a pierdut vila din Gogol după ce a fost declarat colaborator al securității

În prezent, Băsescu se află într-un proces de judecată la Curtea de Apel București. Pe 28 iunie 2022, fostul președinte a deschis o acțiune prin…

Citeste continuarea Aici

You might also like