Un atac cu rachete al rușilor a provocat daune de neimaginat într-un centru comercial aglomerat din orașul ucrainean Kremenciuk

 

În urma unui atac cu rachete al rușilor a provocat daune de neimaginat într-un centru comercial aglomerat din orașul ucrainean Kremenciuk.

Bilanțul atacului de la centruul comercial din orașul ucrainean Kremenciuk a crescut la 18 morți, anunță Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei. Până în prezent s-a confirmat moartea a 18 persoane în urma atacului cu rachete de luni asupra unui centru comercial din Kremenciuk.  Șeful administrației militare regionale Poltava, Dmytro Lunin, a confirmat și el acest număr.

Concret, autoritățile locale spun că 440 de persoane din cadrul serviciilor de urgență lucrează la fața locului, inclusiv 14 psihologi aduși pentru a-i sprijini pe cei afectați.

Astfel,pPreședintele Zelenski a catalogat atacul drept „unul dintre cele mai sfidătoare acte teroriste din istoria Europei”. Premierul britanic, Boris Johnson, l-a acuzat pe președintele rus, Vladimir Putin, de „cruzime și barbarie”. Kremlinul nu a făcut până acum niciun comentariu.

În clipa în care a avut loc atacul, 1000 de oameni se aflau în centrul comercial. Imaginile filmate, luni după amiază, în orașul Kremenciuk, din…

Citeste continuarea Aici

You might also like