Va fii posibilă preluare a şefiei NATO de către preşedintele României, Klaus Iohannis?

În anunțul său, după o serie de declarații importante făcute de ambasadorul țării noastre în SUA, Andrei Muraru, privind o posibilă preluare a funcției de secretar general al Alianței Nord-Atlantice de către șeful statului.

Astfel, Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, a vorbit marți seară cu privire la un subiect arzător la nivel național, acela cu privire la o posibilă preluare a şefiei NATO de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

Acesta consideră că sunt șanse mari ca preşedintele să primească o susţinere masivă din parte Statelor Unite în această privință.

Klaus Iohannis își dă demisia?

Andrei Muraru, a transmis marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, vorbind despre o posibilă preluare a şefiei NATO de către preşedintele Iohannis, că această întrebare are un răspuns posibil în Congresul american şi în administraţia americană.

Întrebat cum vede informaţiile privind o posibilă preluare din partea preşedintelui Klaus Iohannis a funcţiei de secretar general al  NATO, deținută în prezent de Jens Stoltenberg, informație vehiculată și rostogolită în ultima perioadă în spaţiul…

Citeste continuarea Aici

You might also like