Valentina Vasilica Robu evidenţiază munca în echipă atunci când vorbește despre realizările din cariera sa

Secretarul general al Casei Naționale de Pensii Publice lucrează în domeniu de peste 20 de ani şi an de an întâmpină noi provocări, mai ales în contextul în care legea pensiilor se modifică des, iar angajații trebuie să fie pregătiți să răspundă cât mai rapid în interesul a milioane de beneficiari.

Astfel, Valentina Vasilica Robu a contribuit la găsirea de soluții pentru demararea procesului de evaluare a dosarelor de pensii ce urmează a fi recalculate și s-a implicat la elaborarea actului normativ de ajutor financiar pentru pensionari, de la începutul anului.

Pentru 2022, vrea să pună pe picioare cea mai performantă echipă a Casei de Pensii din ultimii 30 de ani. Valentina Vasilica Robu a fost nominalizată la categoria „Administratori publici” a Revistei Capital.

În contextul de activitate, „ Având în vedere domeniul în care activez de peste 20 de ani, proiectele mele au legătura directă cu sistemul public de pensii și nu pot fi realizate decât făcând parte dintr-o echipă, cu care am muncit cot la cot, coordonând, în funcție de situație. E un domeniu în care legislația se modifică ritm alert impacteând un număr mare de…

Citeste continuarea Aici

You might also like