Veste pentru bărbați – când și cu ce să le porți?

Nu este încă cald, dar nu mai este rece? Atunci când aura nu este tocmai propice pentru seturile de lumină, există un anumit element al ținutei care se potrivește perfect. Este un maiou pentru bărbați care va asigura confort termic și comoditate optime în toate condițiile.

Veste pentru bărbați – universale și calde

 

După mai multe sezoane în inexistență, vestele bărbătești au revenit definitiv în favoare. Disponibili în multe modele și croi, sunt o notă de finisare excelentă și, în același timp, nu sunt la fel de grele ca jachetele din puf. Când mergi la munte sau la malul mării pentru un weekend, adaugă o vestă de puf pentru bărbați la bagaj și vei fi mereu pregătit pentru vreme. Acest element al ținutei nu va crește semnificativ greutatea bagajelor tale, și va face ca stilizările să capete în profunzime și vei câștiga confort termic.

 

Vesta sport pentru bărbați: cu ce să combinați?

 

Prima asociere este cu siguranță un stiling într-un stil sportiv. Un maiou pentru bărbați cu glugă este o alegere bună și poate fi ușor combinat cu alte haine. În stilizările sport, îl poți purta cu mânecă lungă, hanorac…

Citeste continuarea Aici

You might also like