Victor Ponta: România a pierdut 1,4 miliarde de euro de la UE

În opinia lui Victor Ponta, România a ajuns să fie din nou rușinea Europei. Țara noastră este singura dintre statele membre ale Uniunii Europene care nu va primi 1,4 miliarde de euro. Victor Ponta a dat toate detaliile despre situația gravă în care ne aflăm chiar acum.

Victor Ponta a analizat problemele reale cu care țara noastră se confruntă și pe care mulți românii nu le știu, într-un interviu acordat la România TV, fostul premier a adus în discuție inundațiile din ultimele zile care au afectat mai multe zone din țară, despre care politicienii nu sunt deloc interesați.

În plus, Victor Ponta este de părere că liderii țării trebuie să demonstreze solidaritate față de oamenii care trăiesc drame imense odată cu ravagiile făcute de inundații. De asemenea, el a vorbit și despre investiții, care nu s-au mai făcut de mai bine de 30 de ani.

Problemele reale care afectează România

În opinia sa, „Inundaţii au fost tot timpul, s-a schimbat însă ceva. Dincolo de partea de băşcălie, că am fost cu Dragnea cu barca. Deci dincolo de băşcălie, acum nu am văzut că se mai duce vreun ministru în zonele calamitate. În primul rând să…

Citeste continuarea Aici

You might also like