Vladimir Putin a convocat de urgență consiliul de securitate

În data de 19-10-2022, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a convocat o reuniune prin videoconferință a Consiliului de Securitate al Federației Ruse, precizează serviciul de presă de la Kremlin.

 

Asrtfel,„Se planifică luarea în considerare a aspectelor legate de neutralizarea amenințărilor la adresa securității naționale în sfera migrației și reglementarea proceselor de migrație în interesul dezvoltării socio-economice a țării și al stabilității socio-politice”, a precizat sursa citată.

Ordinea de zi a ședinței a vizat relocarea cetățenilor din Herson

Tema principală din şedința convocată, a vizat populația civilă din patru regiuni din Herson, care va fi relocată pe malul stâng al râului Nipru, a declarat guvernatorul interimar al regiunii, Volodimir Saldo.

Oficialul a motivat această decizie prin „crearea de fortificații defensive pe scară largă, astfel încât orice atac să poată fi respins”.

În plus, Saldo a anunţat că Ucraina pregătește o ofensivă de proporții. „Federația Rusă a format o grupare militară pentru a respinge această ofensivă. Câmpul de luptă al acestei confruntări ar putea…

Citeste continuarea Aici

You might also like