Vladimir Putin: „Vă doresc curaj și tărie de caracter în fața acestei pierderi grave și ireparabile”

Reacție neașteptată a președintelui rus, Vladimir Putin, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Liderul de la Kremlin a ținut să transmită un mesaj Casei Regale Britanice.

În acest sens, președintele rus Vladimir Putin i-a trimis un omagiu Reginei Elisabeta a II-a și un mesaj de condoleanțe noului Rege Charles al III-lea.

Astfel, „Cele mai importante evenimente din istoria recentă a Regatului Unit sunt legate în mod inextricabil de numele Majestății Sale. De-a lungul mai multor decenii, Elisabeta a II-a s-a bucurat pe bună dreptate de dragostea și respectul supușilor săi, precum și de autoritate pe scena mondială.

Vă doresc curaj și tărie de caracter în fața acestei pierderi grave și ireparabile. Vă rog să transmiteți simpatia și sprijinul meu sincer membrilor familiei regale și întregului popor al Marii Britanii.”, se arată în mesajul lui Vladimir Putin de pe Telegram, potrivit agenției ruse Interfax.

Papa Francisc, mesaj pentru Regele Charles

La rândul său, și Papa Francisc a ținut să-i trimită un mesaj de condoleanțe Regelui Charles al III-lea, prin care afirmă că este profund întristat de vestea morții Reginei…

Citeste continuarea Aici

You might also like