Vrei să închizi terasa? Cât durează și de ce să alegi sticla glisantă pentru închidere

Ai o terasă pe care vrei să o închizi sau vrei să construiești o terasă de la zero? Ai încredere în specialiști și alege tehnologia de ultimă generație în închideri pentru terase de la Sun Leader.

Dacă ai deja un acoperiș și vrei să închizi terasa, orientează-te spre pereții din sticlă cu glisare. Aceștia sunt realizați din sticlă securizată pentru exterior de calitate premium, care se deschid și se închid manual sau electric, fiind acționați din telecomandă sau aplicația mobilă.

 

Pereții din sticlă cu glisare sunt cea mai bună alegere dacă vrei închideri pentru terase care rezistă, te protejează de ploaie, vânt, zăpadă sau grindină și care fac terasa mai prietenoasă și pe timp de vară.

 

Sun Leader îți oferă multiple posibilități și idei ingenioase pentru a îți amenaja și închide terasa. Sistemele de sticlă cu glisare, pot fi de două feluri:

Sistemul panoramă tip balustradă, format din foi de sticlă mobile și o foaie fixă în partea de jos. Acesta se transformă în balustradă atunci când primește comanda să coboare, iar terasa ta se va aerisi imediat.
Sistemul panoramă tip trecere, care este realizat din…

Citeste continuarea Aici

You might also like